Nejnovější recenze ze sekce Strouhanky a obalovací směsi
Tato obalovací směs přesně "plní" to, co má v popisu - je kvalitní, dobře přilne a je velmi jemně provoněná bylinkami...trochu jsem se obával, zda bylinky nebudou příliš razantní (třeba pro děti), ale vše v pohodě- výborná
- Jsem spokojená, používám doma i ve školní jídelně.
chutná dobře
je vyborná
dodá jídlu jinou chuť
výborná na obalování
Zdavý chutný
- dobrá
skvěle dochutí jídlo - nejen maso, ale i zeleninu. Používám na obalení masa přímo, bez trojobalu.
jsem spokojena
nic moc
Upřednostňuji před klasickou strouhankou. Dcera už jinak řízky nechce.
Pro ty,kteří se stále nechtějí přejídat lepkem
vynikající i když drahá
výborná alternativa strouhanky z běžného pečiva
strouhanka dobrá, ale jen z rohlíků nebude
- poutavý obal výrobku
- příjemná vůně
- dobře se připravuje
- dobře chutná
- nic jsem nenašla
Další super výrobek, který mně nezklamal a budu ho kupovat i nadále. Strouhanku jsem použila na obalení klasického řízku. Strouhanka pěkně drží na masu a moc dobře se s ní pracuje. Řízek byl po usmažení pěkně křupavý , voněl a nebyl nasáklý tukem. Určitě vyzkouším i jiné druhy.
- Dokonalá japonská strouhanka
- Bohužel kdo nemůže lepek nevyzkouší
Pokud chcete mít křupavou strouhanku a česká vám přijde moc jemná a naopak kukuřičná křupavá až moc do tvrda, tak japonská Panco strouhanka je ideální. 100% pšeničná, ale absolutně jiná než klasická česká.
- Výborná pro chuťovou i vzhledovou změnu
Určitě doporučuji.
- Snadna manipulace
- Chuť
- Krupavost
- Nenasákla tukem
Strouhanka má adekvátní obal, snaží se zaujmout děti receptem s obrázky. Chutná velmi mírně po oříšcích, nenasákla tolik oleje a řízek byl křupavý. Překvapilo mě množství sušené zeleniny a koření ve složení. Cena je vyšší než je u strouhanky obvyklé, ale jednou za čas pro obzvlášťnění kuchyně bude skvělá.
Zobrazuji 161 - 180 ze 283 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...15 Další »